DIN HJERTESPECIALIST​

HOLTER­MONITORERING

I et hjerte frembringes der konstant elektriske impulser, og en Holtermonitorering er en grafisk registrering af disse elektriske impulser over en periode på 24 – 36 timer. Ved en Holtermonitorering får man et lille apparat på brystkassen, som måler hjerterytmen gennem de 24 – 36 timer, som monitoreringen varer. Ved Event Recording vil optageren automatisk gemme hjerterytmen, hvis den afviger fra normalen.

Efter de 2-3 døgn som optagelsen varer piller man forsigtigt apparatet af brystet og returnere det til HjerteDoktoren. Vi indlæser optagelsen i vores computerprogram og alt efter hvor meget data optagelsen omhandler, får man besked efter et par dage om optagelsen har fundet hjerterytmeforstyrelser.

Hovedformålet med Holtermonitorering er at registrere eventuelle unormale elektriske forhold i hjertet. Der kan være mange grunde til unormal hjerterytme. Det kan være kortvarige og tilfældige eller spontane udsving, eller det kan skyldes søvn, følelser eller stress.

Når man bærer en Holtermonitor skal man gøre og leve som man plejer. Holteren er god til at registrere den hjerterytme man oplever i sin normale hverdag.

Da apparatet ikke tåler vand, skal man undlade at bade i det døgn, som undersøgelsen varer.

Medlem af​

Se anmeldelser på Trustpilot